Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Έκοψε πίτα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρα Μαχαλά

Έκοψε πίτα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρα Μαχαλά

Έκοψε πίτα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρα Μαχαλά

​Στο γυμναστήριο του 14ου Δημοτικού Σχολείου το βράδυ της Παρασκευής 19/1/2018, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πέρα Μαχαλά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσια τους ο Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιώργος Δαούλας, η υπεύθυνη Λεσχών Πολιτισμού κα Δέσποινα Αράπκουλε, ο Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών κ. Θωμάς Δαούλας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Θεόδωρος Καφφές, ο διευθυντής του 14ου Δημοτικου Σχολείου κ Στέλιος Μπαλλης, πλήθος κατοίκων- μελών του συλλόγου, και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και σωματείων της περιοχής.
Μετά την ευλογία της πίτας από τον πατέρα Γεώργιο, το λόγο πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κακαδιάρη Ασπασία οπού καλωσόρισε το κόσμο και τον ευχαρίστησε για την στήριξη του προς στο σύλλογο αυτούς τους 8 μήνες & τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, στη συνέχεια χόρεψαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Νίκο Κλείτσα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούνε το κ.Κουκουλιά Νικο για τα χαρτικά είδη,καθώς και όλους τους εθελοντές. Η βραδιά έκλεισε με γλέντι για όλο το κόσμο με τη ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα του Γιώργου Αραμπατζή.

Διαβάστε επίσης: