Ελλάδα » Σάλος για δασκάλα που άφησε νηστικά τα παιδιά για να τα… τιμωρήσει

Σάλος για δασκάλα που άφησε νηστικά τα παιδιά για να τα… τιμωρήσει

Σάλος για δασκάλα που άφησε νηστικά τα παιδιά για να τα… τιμωρήσει

Μέχρι την Περιφερειακή διεύθυνση έφτασε περιστατικό που συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Αχαΐας. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, δασκάλα «τιμώρησε» τους μαθητές της, γιατί κάποιοι εξ αυτών προχθές της έβαλαν …κόλλα στην καρέκλα με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο tempo24, ο Διευθυντής του σχολείου και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Πασσάς.

Η δασκάλα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονιών, είπε την Πέμπτη στα παιδιά της τάξης ό,τι «για τιμωρία»,  δεν θα πάρουν το κολατσιό που προσφέρεται από τη Μητρόπολη Πατρών.

Το Τempo24 επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου και με τον κ. Βαγγέλη Πασσά της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και οι δύο είπαν ό,τι η δασκάλα δεν έδωσε στα παιδιά το κολατσιό στο πρώτο διάλειμμα και τους έδωσε στο τρίτο.

«Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο», δήλωσε ο κ. Πασσάς.

Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, είπε ότι το κολατσιό διανεμήθηκε κανονικά στην τάξη στο τρίτο διάλειμμα.

Σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο, σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων και για το εν λόγω περιστατικό.