Λάρισα » Σημαντικά νέα για την συνοικία του Αγίου Γεωργίου

Σημαντικά νέα για την συνοικία του Αγίου Γεωργίου

Σημαντικά νέα για την συνοικία του Αγίου Γεωργίου

Σημαντικότατες  παρεμβάσεις στα γεφυράκια της οδού Κάρλας, απόκτηση έκτασης τμήμα της οποίας θα παραχωρηθεί στην Ιερα Μητρόπολη για ανέγερση νέας εκκλησίας μετά από αίτημα μεγάλου αριθμού κατοίκων της συνοικίας, αλλά και ολοκλήρωση του υπο εξέλιξη έργου της ΔΕΥΑΛ για την  αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης με την πλήρη ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων, στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, κατά τη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο Πολιτιστικό Κέντρου Αγίου Γεωργίου και διοργανώθηκε από την 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων.

Στη διάρκεια της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα έργων και δράσης για το 2018, επισημαίνοντας παράλληλα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος Λαρισαίων και συνολικά η Αυτοδιοίκηση με τις διαδικασίες ελέγχου. Ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε ωστόσο ότι το 2018 και το 2019 θα είναι χρονιές μεγάλων παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

27016697_1184202605046796_50922275_o

Πριν τον δήμαρχο μίλησε ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ζέβλας, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην συνοικία (τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, κρασπεδόρειθρα), στα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και βρίσκονται  σε εξέλιξη καθώς και στην αποπεράτωση της νέας πλατείας που ήταν αίτημα πολλών χρόνων. Τέλος, αναφέρθηκε και στις προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας για το πρόγραμμα έργων του 2018.

Μετά την τοποθέτηση του δημάρχου ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, ενώ στην συνέλευση παρέστησαν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων κ. Γ. Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Απ. Σουρλαντζής, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ντ. Τσιαούσης καθώς και η πρόεδρος της 4ης Δ.Κ. κ. Ευαγ. Αργυροπούλου.