Παραπολιτικά » Τι θα απασχολήσει τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας…
ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Τι θα απασχολήσει τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας…

Τι θα απασχολήσει τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας…

Οι γιορτές τελείωσαν και στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επαναδραστηριοποιούνται καθώς ο χρόνος που μόλις ξεκίνησε αναμένεται να είναι «καυτός» σε ότι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις…

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το διήμερο 20 – 21 Ιανουαρίου, απ’ όπου θα προκύψουν οι βασικές κατευθύνσεις των προσεχών μηνών.

Στο πλαίσιο αυτό θα συνεδριάσει στη Λάρισα η Νομαρχιακή Επιτροπή και σε επόμενη φάση το περιφερειακό κομματικό όργανο, ώστε να αποφασιστούν πρωτοβουλίες που θα επιτύχουν την εξωστρέφεια της τοπικής οργάνωσης, η οποία αρχικά επιτεύχθηκε με το Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Στους σχεδιασμούς φαίνεται πως είναι και η πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης που προσδιορίζεται για αργότερα.

Προφανώς το θέμα που θα απασχολήσει προσεχώς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό επίπεδο, έχει να κάνει με τις αναμενόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις, τις οποίες στελέχη του θα κληθούν να αντιμετωπίσουν προβάλλοντας θέσεις σε επικοινωνιακό – και όχι μόνο – αντίβαρο με όσα θα ακουστούν από την πλευρά των αγροτοσυνδικαλιστών που πρωτοστατούν στη διοργάνωσή τους.

Όπως και αν έχει όσα έρχονται θα αποτελέσουν ισχυρό «κρας τεστ» και για την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να περάσει τον πήχη από επάνω…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: