Λάρισα » Πλήθος Λαρισαίων «αποχαιρέτισε» τον Κώστα Κούτρα (φωτ.)
ΚΛΙΜΑ ΒΑΘΙΑΣ ΟΔΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Πλήθος Λαρισαίων «αποχαιρέτισε» τον Κώστα Κούτρα (φωτ.)

Πλήθος Λαρισαίων «αποχαιρέτισε» τον Κώστα Κούτρα (φωτ.)

Βαθιά οδύνη κάλυψε τον χώρο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, όπου τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου η νεκρώσιμος ακολουθία του Κώστα Κούτρα.

Πλήθος Λαρισαίων – παρά την κακοκαιρία – αποχαιρέτισε για τελευταία γορά τον πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λάρισας.

Στην κηδεία του στενού φίλου από τα παλιά παραβρέθηκαν η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, όπως και ο υπεύθυνος Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λυμπερόπουλος.

Στεφάνια απέστειλαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και ο Κώστας Σκανδαλίδης, με τον οποίο ο εκλιπόντας είχε επί δεκαετίες σταθερούς πολιτικούς δεσμούς.

Στη μακρά πορεία του Κώστα Κούτρα αναφέρθηκαν στους επικήδειους ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γιαννούλας, η Ευαγγελία Λιακούλη με την οποία είχαν κοινή πολιτική πορεία και θητεία στα έδρανα του νομαρχιακού συμβουλίου με τη «Συμφωνία Ευθύνης», όπως και ο Ρίζος Κομήτσας που αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στο Δήμο Νίκαιας.

Για τον συνάδελφο Κώστα Κούτρα μίλησε ο προϊστάμενος του Γενικού Χημείου στη Λάρισα Μιχάλης Μπακαγιάννης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Κουτρας κηδεια (12)

Κουτρας κηδεια (2)

Κουτρας κηδεια (1)

Κουτρας κηδεια (10)

Κουτρας κηδεια (8)

Κουτρας κηδεια (7)

Κουτρας κηδεια (11)

Κουτρας κηδεια (9)

Κουτρας κηδεια (5)

Κουτρας κηδεια (4)

Κουτρας κηδεια (6)