Πολιτισμός » «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ με την παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο έργο «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον ΦΙΛΕΑ ΦΟΝΓΚ που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ΗΜΕΡΕΣ θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

around the world poster30x43.5cm

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν  την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο  Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής ΦΙΛΕΑΣ ΦΟΓΚ (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ  μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Οι παραστάσεις θα γίνουν στη «ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝ. Ώρες 5.15μ.μ. & 7.30μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝ. Ώρες 12.00μ. & 5.30μ.μ.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ / Προπώληση εισιτηρίων στο «ΩΔΕΙΟ» / Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€

Τηλ για πληροφορίες 6973056635

Διαβάστε επίσης: