Παραπολιτικά » Λαρισαίοι στο «πάρτι γενεθλίων» της Φώφης
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Λαρισαίοι στο «πάρτι γενεθλίων» της Φώφης

Λαρισαίοι στο «πάρτι γενεθλίων» της Φώφης

Είναι σε όλους γνωστό ότι με τον δεύτερο γύρο των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η Φώφη Γεννηματά σφράγισε τις εξελίξεις και μετά από καθαρή νίκη αναδείχθηκε επικεφαλής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να οδηγήσει στη συγκρότηση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Λιγότερο γνωστό είναι πως η κ. Γεννηματά γεννήθηκε 17 Νοεμβρίου, με τα γενέθλιά της φέτος να συμπίπτουν με την προπαραμονή της τελικής εκλογικής διαδικασίας.

Με δεδομένο το τρέξιμο εκείνης της ημέρας, ο υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου αποφάσισε να διοργανώσει «πάρτι – έκπληξη» στο γραφείο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Βουλή το απόγευμα της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου.

Η κ. Γεννηματά, αφού μίλησε στην Ολομέλεια για το κοινωνικό μέρισμα, μπήκε στον χώρο των γραφείων όπου βρήκε να την περιμένουν χαμογελαστοί βουλευτές, στελέχη, όπως και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

γεννηματα γενεθλια

Παρόντες ήταν και δύο Λαρισαίοι, ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Έξαρχος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο κ. Μπαργιώτας, όσο και ο κ. Έξαρχος, είχαν τον δικό τους διακριτό ρόλο στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Ο βουλευτής ήταν ο πρώτος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της υποψηφιότητας Γεννηματά, ενώ ο κ. Έξαρχος κινήθηκε επιτελικά συνοδεύοντας την πρόεδρο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Προφανώς οι δύο Λαρισαίοι θα συνεχίσουν να είναι στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά και στην «επόμενη ημέρα» της Κεντροαριστεράς…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET