Παραπολιτικά » Αντ. Γραβάνης και υποψήφιοι στα γραφεία της larissanet
ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντ. Γραβάνης και υποψήφιοι στα γραφεία της larissanet

Αντ. Γραβάνης και υποψήφιοι στα γραφεία της larissanet

Τα γραφεία της larissanet επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αντώνης Γραβάνης, υποψήφιος πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι τον στηρίζουν στον δρόμο για τις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου.

Στη συνάντηση που είχαν με τον διευθυντή Χρήστο Μπεχλιβάνο, ο κ. Γραβάνης ενημέρωσε για τις προσεχείς δράσεις αρχής γενομένης από σήμερα Τρίτη cafe Nouvelle, όπου μετά τις 6.00 το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση για καφέ και συζήτηση με δικηγόρους.

Γραβανης (3)

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη δράση έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς για κάθε παρευρισκόμενο θα δίνονται 3 ευρώ με το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί να δίνεται στον «Αριστέα» και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα διοργανώνεται εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, ενώ την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 8.00 το απόγευμα θα γίνει η κεντρική ομιλία του Αντώνη Γραβάνη, δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Αυτές οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο των Δικηγόρων.

Προφανώς η υποψηφιότητα Γραβάνη εισέρχεται δυνατά και με ισχυρή ομάδα στην τελική ευθεία για τις κάλπες…

Γραβανης (4)

Γραβανης (2)

 

Διαβάστε επίσης: