Αθλητισμός » Η απάντηση Παράσχου…

Η απάντηση Παράσχου…

Η απάντηση Παράσχου…

Δήλωση – απάντηση του Γιώργου Παράσχου για τα όσα αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση της ΑΕΛ. Για «περιπλανόμενο παράγοντα» έκανε λόγο ο προπονητής του Πλατανιά. 

Η δήλωση του κ. Παράσχου μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανόμενο παράγοντα για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια. Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει.

Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει. Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός, στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παρίστανει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω».

Διαβάστε επίσης: