Πολιτισμός » «Φεγγαρόστρατα» με Λουδοβίκο των Ανωγείων στο ΔΩΛ

«Φεγγαρόστρατα» με Λουδοβίκο των Ανωγείων στο ΔΩΛ

«Φεγγαρόστρατα» με Λουδοβίκο των Ανωγείων στο ΔΩΛ

Ο σύλλογος «Ιστορίας Τέχνης και  Πολιτιστικής Κληρονομιάς  Θεσσαλίας» την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, παρουσιάζει την «Φεγγαρόστρατα», μια ξεχωριστή ποιητική απόδοση ενός διαλόγου τριών ποιητών με ποιήματα και δημιουργίες ζωγραφικής του εικαστικού Λάμπρου Γιώτη.

Τα ποιήματα μελοποιήθηκαν και παρουσιάζονται την βραδιά εκείνη από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και την Λαρισαία μουσικοσυνθέτρια και δασκάλα μουσικής, Ράνια Τσοχατζή –Γκάγκα.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα  με κύριο στόχο την αλληλεγγύη και συμπόρευση των συμπολιτών μας με ιδιαιτερότητα….

Θα γίνει ακόμη η βράβευση φορέων και προσώπων με κοινωνική δράση και προσφορά. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν:

-Το «Αριστοτέλης Πολιτιστική Διπλωματία», διαπιστευμένος φορέας της Βουλής των Ελλήνων που σκοπό έχει την προβολή της ελληνικής κληρονομιάς μας παγκόσμια.

-Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμβολή του στην τοπική ανάπτυξη με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Καινοτόμος ολοκληρωμένη κατάρτιση στα θεραπευτικά φυτά»

-Η Δρ. Ράσελ Κοέν, εκπρόσωπος της Δ.Ι.Ε.Ο. για την υποστήριξή της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Καινοτόμος ολοκληρωμένη κατάρτιση στα θεραπευτικά φυτά»

-Ο Δρ. Γεώργιος Λουκάς για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Διάδοση της Γνωστικής Ομοιοπαθητικής

-Η Δρ. Ζωή Γεωργίου πρόεδρος του φορέα «Βιογνώση» για τη συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που εκπονεί.

Διαβάστε επίσης: