Οικονομία » Αληθινά περιστατικά, αυθεντικά αποτελέσματα από την Advanced Hair Clinics, με την υπογραφή της ISHRS

Αληθινά περιστατικά, αυθεντικά αποτελέσματα από την Advanced Hair Clinics, με την υπογραφή της ISHRS

Αληθινά περιστατικά, αυθεντικά αποτελέσματα από την Advanced Hair Clinics, με την υπογραφή της ISHRS

Η Advanced Hair Clinics είναι η μοναδική κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα, και μόλις μία από τις επτά παγκοσμίως, που παρουσίασε σε Live Patient Viewing Session, τα αποτελέσματα του έργου της πάνω στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η Advanced Hair Clinics και ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παραμένουν περήφανοι και ενθουσιασμένοι, μετά τις συνεχείς διακρίσεις που καταφέρνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, αυξάνοντας συνεχώς τα «τρόπαια» και αποκτώντας σημαντικές πιστοποιήσεις από Διεθνείς Οργανισμούς, εδραιώνοντας, με αυτό τον τρόπο, τη θέση της κλινικής στο διεθνές στερέωμα.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του 25ου Συνεδρίου της ISHRS (της Διεθνούς Εταιρίας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού) στην Πράγα, ο Δρ. Βεκρής και η ιατρική ομάδα της Advanced Hair Clinics -η πιο πολυπληθής αποστολή στο συνέδριο- «τόλμησαν» να εκθέσουν το έργο τους στα έμπειρα μάτια επιστημόνων από ολόκληρο τον πλανήτη, παρουσιάζοντας ζωντανά τα αποτελέσματα ασθενούς μετά από μεταμόσχευση μαλλιών.

DSC_0929

Με τη συγκεκριμένη συμμετοχή, η Advanced Hair Clinics εξασφάλισε την επίσημη πιστοποίηση αυθεντικότητας των αποτελεσμάτων του έργου της στη μεταμόσχευση μαλλιών από τον επίσημο φορέα, τη Διεθνή Εταιρία Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, ISHRS.

Εξίσου σημαντική, θεωρείται και η συμμετοχή του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή σε Workshop: Live Surgery FUE ως εκπαιδευτής. Ο Δρ. Βεκρής είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει την πλούσια εμπειρία αλλά και την άριστη γνώση του πάνω στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE, σε live μεταμόσχευση μαλλιών στα πλαίσια workshop στο συνέδριο της Πράγας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.advancedhairclinics.gr

DSC_0910

!Vekris_25th ISHRS Live Patient Viewing Presenting Physician-1

Διαβάστε επίσης: