Παραπολιτικά » Το επεισόδιο που «στοιχειώνει» Αγοραστό και Καλογιάννη
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Το επεισόδιο που «στοιχειώνει» Αγοραστό και Καλογιάννη

Το επεισόδιο που «στοιχειώνει» Αγοραστό και Καλογιάννη

Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο που προκλήθηκε με τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη κατά τη χθεσινή ημέρα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο,  έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι το περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια του μίνι υπουργικού συμβουλίου και όχι μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Μέσα στο μίνι υπουργικό συμβούλιο, κάνοντας μια ανάλυση της πραγματικότητας η κα Φωτίου είπε ότι ο δήμαρχος Λαρισαίων διαμαρτύρεται γιατί δεν χρηματοδοτώ τα Κέντρα κοινότητας και έχει παράπονα. Έχει παράπονα από την Περιφέρεια που ενέταξε 23 έργα την, ρώτησα. Για τα Κέντρα ο δήμαρχος είχε καταθέσει το σχέδιο, υπήρχαν κάποιες ελλείψεις, συνεργαστήκαμε και βγάλαμε προκήρυξη για να ενταχθεί, γιατί κόπηκε την πρώτη φορά.. Στο τέλος είπα: «δεν είσαι εντάξει, έχεις κανένα παράπονο από εμένα;» αλλά δεν απάντησε ο δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Αγοραστός.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης αρνήθηκε πως η διένεξή τους αφορούσε τα έργα στο Αρχαίο Θέατρο. Σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει καμιά συνεννόηση για χρηματοδότηση αυτών των έργων».

Τέλος  αρνήθηκε ότι ειπώθηκε από την πλευρά του η φράση «θα δεις τι θα πάθεις από δω και πέρα», απευθυνόμενος στο δήμαρχο Λαρισαίων.

Π.Γ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ερωτήθηκε, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Θεοδώρου, για το επεισόδιο με εμφανή την προσπάθειά του να μην επιθυμεί να «ρίξει λάδι στη φωτιά» μετά από όσα έγιναν χθες στο ξενοδοχείο «Imperial».

Οι απαντήσεις του κ. Καλογιάννη: «βάζω τελεία, τα ουσιαστικά είναι όσα κέρδισε η πόλη και η περιοχή…» και «όλοι έχουμε τις στιγμές μας, ας το αφήσουμε…» επιβεβαιώνουν πλήρως το γεγονός του επεισοδίου με τον περιφερειάρχη.

Παράλληλα, η αντίδραση συνεργατών του δημάρχου, οι οποίοι απάντησαν «ουδέν σχόλιον», επιβεβαιώνει επίσης το περιστατικό.

Από εκεί και πέρα, προφανώς οι παρόντες υπουργοί δεν… άκουσαν καλά!

Λ.Π.

Διαβάστε επίσης:

Λεκτική επίθεση Αγοραστού στον Καλογιάννη!

Διαβάστε επίσης: