Παραπολιτικά » Λεκτική επίθεση Αγοραστού στον Καλογιάννη!
ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Λεκτική επίθεση Αγοραστού στον Καλογιάννη!

Λεκτική επίθεση Αγοραστού στον Καλογιάννη!

Φωτ. Eurokinissei

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

Μια πρωτόγνωρη δημόσια λεκτική επίθεση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστού στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, παρουσία αρκετών υπουργών της κυβέρνησης(!) σκίασε την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Συνέδριο της κυβέρνησης στη Λάρισα, που τελείωσε πριν λίγο.

Όλα ξεκίνησαν αμέσως μόλις τελείωσε η ομιλία του Πρωθυπουργού και οι παριστάμενοι υπουργοί της κυβέρνησης είδαν και άκουσαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να κατηγορεί τον Δήμαρχο Λαρισαίων για «χτύπημα κάτω από τη μέση», με αφορμή το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, και πιο συγκεκριμένα την ολοκλήρωση του, κάτι που εξήγγειλε επίσημα απόψε ο κ. Τσίπρας.

«Θα δεις τι θα πάθεις από δω και πέρα» ακούστηκε να λέει ο κ. Αγοραστός απευθυνόμενος στον κ. Καλογιάννη προκαλώντας πραγματική παγωμάρα σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης που ήταν παρόντα και που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την έκρηξη του Περιφερειάρχη.

Το παρασκήνιο οργιάζει, οπότε είναι σίγουρο πως τις επόμενες μέρες θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά, αφού είναι γνωστό πως οι σχέσεις των δυο αντρών δεν ήταν ποτέ στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Διαβάστε επίσης: