Οικονομία » Όλα τα καλά της θάλασσας, στο πιάτο σας
ΤΟ ΟΥΖΕΡΙ «Ο ΤΑΣΟΣ» «ΜΑΓΕΥΕΙ» ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ

Όλα τα καλά της θάλασσας, στο πιάτο σας

Όλα τα καλά της θάλασσας, στο πιάτο σας

Ο κ. Τάσος Καλιντζής ιδιοκτήτης του ουζερί «Ο Τάσος»

Οι Λαρισαίοι απολαμβάνουν μοναδικά πιάτα όπως αστακομακαρονάδες, κακαβιά, κοχύλια, χταπόδι, μικρά και μεγάλα ψάρια

Του Πάνου Γαρουφαλιά

Είναι ο προορισμός των Λαρισαίων καλοφαγάδων όταν «τραβά» η όρεξή τους φρέσκο ψάρι, λαχταριστά όστρακα και πεντανόστιμα θράψαλα. Το ουζερί «Ο Τάσος» στην Πλατεία Λαού επί της οδού Νιρβάνα στη Λάρισα, εγγυάται ότι θα σας βάλει στην πανδαισία γεύσεων με μοναδικούς θαλασσινούς μεζέδες που με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ξέρει να παρασκευάζει πάνω από 25 χρόνια τώρα με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Τάσος Καλιντζής μιλά στη Larissanet για την συνταγή της επιτυχίας. «Πάνω από 20 χρόνια είχαμε το ουζερί «Τσάγεζι» στο Στόμιο. Εδώ και 4 χρόνια αποφασίσαμε να ανοίξουμε στην Λάρισα δίνοντας την ίδια ποιότητα, τις καλές τιμές και τους φρεσκότατους μεζέδες σε ακόμη καλύτερες εκδοχές», αναφέρει.

Τάσος 2

Το ουζερί προμηθεύεται ψάρια και ψαρικά από τον Πλαταμώνα, το Στόμιο και τον Αγιόκαμπο και τα προσφέρει στους πελάτες του σε χαμηλές τιμές χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση. Έτσι μπορεί κανείς να πιει τσίπουρο, ούζο, ή μπύρα με μεζέ σε λογική μερίδας ως συνοδευτικό. Επίσης το πρώτο πιάτο αν καθίσετε σε ένα τραπέζι θα είναι μια υπέροχη σαλάτα προσφορά του καταστήματος. Για τρία άτομα θα χρειαστείτε περίπου 20 ευρώ για ένα τραπέζι που θα περιλαμβάνει ψητό ή μαγειρευτό ψάρι και αφρόψαρα. «Στο κατάστημα προσφέρουμε μόνο ότι βγάζει η μάνα- θάλασσα, πάντα φρέσκο στο πελάτη», λέει ο Τάσος Καλιντζής.

 

Εδώ οι Λαρισαίοι απολαμβάνουν μοναδικά πιάτα όπως αστακομακαρονάδες, κακαβιά, κοχύλια, χταπόδι, μικρά και μεγάλα ψάρια. «Όμως αυτό που το ουζερί μας έμαθε στο πελάτη να το τρώει και να το ζητά είναι το φρέσκο θράψαλο, το οποίο πλέον συνοδεύει σχεδόν κάθε τραπέζι», περιγράφει ο ιδιοκτήτης του.

Τάσος 3

Αν λοιπόν θέλετε ότι φρέσκο βγάζει η θάλασσα σε τιμές που δεν θα δυσκολέψουν την τσέπη σας η πρόταση είναι το ουζερί «Ο Τάσος» στην πλατεία Λαού.

Info:

Ουζερί «Ο Τάσος»- Νιρβάνα 5- Πλατεία Λαού- Λάρισα

Τηλ: 6985018194

Διαβάστε επίσης: