Παραπολιτικά » Ανθούπολη: Μία ημέρα μετά…
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ανθούπολη: Μία ημέρα μετά…

Ανθούπολη: Μία ημέρα μετά…

Η κα Άντα Καζαντζή, μέλος της της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων, Λάρισα Νέα Αρχή- Ρένα Καραλαριώτου​, κατέγραψε με τον φωτογραφικό της φακό, τον χώρο στη συνοικία της Ανθούπολης, που σύμφωνα με τον Δήμο έχει καθαριστεί:

«Με αφορμή τη δημοσίευση στην επίσημη σελίδα στο facebook του Δήμου Λαρισαίων στις 20/9/2017 σας παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες και τραβήχτηκαν το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στο γήπεδο τέννις της Ανθούπολης. Λίγα μέτρα πιο πέρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο και «καθάρισε» ο Δήμος.

20170921_180304

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα πως ούτε από τα παλιά βαγόνια (όπως αναφέρει στη δημοσίευσή του ο Δήμος) καθαρίστηκε πλήρως ο χώρος, ούτε -ακόμη περισσότερο- από τα χόρτα.Μέσα στο χώρο του γηπέδου, στον οποίο μικροί και μεγάλοι αθλούνται, υπάρχουν στοιβαγμένα χόρτα και ξερά κλαδιά.Πέρα από την αισθητική της εικόνας την οποία βλέπουν εκατοντάδες δημότες, ελλοχεύουν και οι γνωστοί κίνδυνοι από τη συσσώρευση τέτοιων σκουπιδιών.

20170921_180351

Το αποκορύφωμα μάλιστα της αισθητικής, αλλά κυρίως της ασφάλειας που παρέχει ο Δήμος Λαρισαίων στους δημότες είναι η χαλασμένη σιδερένια πόρτα του γηπέδου, η οποία και είναι ακουμπισμένη δίπλα στο σωρό των σκουπιδιών.

Τις δυνατότητες και τις παροχές του Δήμου Λαρισαίων προς τους δημότες, τις έχουμε διαπιστώσει όλοι μας 3 χρόνια τώρα. Τουλάχιστον, όταν αποφασίζει να κάνει κάποιες εργασίες στην πόλη, ας τις ολοκληρώνει και ας μην περιορίζεται σε δυο δρόμους μόνο, τους οποίους και μετά φωτογραφίζει και δημοσιεύει».

20170921_18020620170921_180219

 

 

Διαβάστε επίσης: