Πολιτισμός » Το έργο «Αριζόνα» ανεβάζει η «Ονείρων Θαύματα» στο Θέατρο ΟΥΗΛ

Το έργο «Αριζόνα» ανεβάζει η «Ονείρων Θαύματα» στο Θέατρο ΟΥΗΛ

Το έργο «Αριζόνα» ανεβάζει η «Ονείρων Θαύματα» στο Θέατρο ΟΥΗΛ

Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ 2017 με τίτλο « Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου» η «Ονείρων Θαύματα» δίνει πέντε ακόμα παραστάσεις στο θέατρο ΟΥΗΛ, με το έργο «Αριζόνα» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Το έργο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, αφού έχει να κάνει με τους μετανάστες, αναφέρεται σε ένα ζευγάρι Αμερικανών στην Αριζόνα το οποίο συμμετέχει στο κρατικό πρόγραμμα για την αναχαίτιση των Μεξικανών μεταναστών και περιμένει κάτω από τον καυτό ήλιο της ομώνυμης ερήμου τους γείτονες-«εισβολείς» με εμφανείς προθέσεις. Μακριά από την καθημερινή τους ρουτίνα, ο Τζωρτζ και η Μάργκαρετ βρίσκονται αντιμέτωποι όχι με τους «εισβολείς» της ερήμου, αλλά με την έρημο της σχέσης τους και της ζωής τους και τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. . . Η  σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Μεταξιώτη ενώ στη παράσταση συμμετέχουν οι: Γιώργος Καρακώστας, Δάφνη Δεληγιάννη.

Η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» είναι ένα σωματείο και έχει χαρακτήρα αποκλειστικά πολιτιστικό και μη κερδοσκοπικό. Απαρτίζεται από μέλη που στον ελεύθερο τους χρόνο θέλησαν να δώσουν το στίγμα τους μέσα από τι καλλιτεχνικές και θεατρικές τους ανησυχίες, μέσα από το πάθος, τον αυθορμητισμό, και τη καθαρή ματιά ενός εραστή της τέχνης (ερασιτέχνης). Η πόρτα της θεατρικής σκηνής είναι ανοιχτή σε κάθε νέο μέλος αλλά και σε όσους θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στη θεατρική δράση. Η «Ονείρων Θαύματα» βρίσκεται στην οδό Άρεως 24. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη – Πέμπτη –Κυριακή στις 20:30, ενώ οι εγγραφές νέων μελών γίνεται κάθε Πέμπτη στις 20:30. Τηλ. επικοινωνίας 672700971.

 

Διαβάστε επίσης: