Ελλάδα » Συγγενής του Π. Κουρουμπλή η γυναίκα που προκάλεσε σάλο στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγγενής του Π. Κουρουμπλή η γυναίκα που προκάλεσε σάλο στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγγενής του Π. Κουρουμπλή η γυναίκα που προκάλεσε σάλο στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχθηκε πως η γυναίκα που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, προκάλεσε την αντιπολίτευση με τη συμπεριφορά της, είναι συγγενής του.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, ερωτηθείς για το θέμα, απάντησε, μιλώντας στον Σκάι: «Δεν έχω δικαίωμα να έχω ένα άτομο της εμπιστοσύνης μου, δίπλα μου;».

Όλα ξεκίνησαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας, την ώρα που ήταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιατί γελάτε κυρία μου, σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε ας βγείτε έξω», είπε κάποια στιγμή οργισμένος ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στη συγγενή του υπουργού.

Τη στάση της επέκρινε σε πολύ έντονο ύφος και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της από την αίθουσα.

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο κ. Κουρουμπλής βρισκόταν στο βήμα, η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας σηκώθηκε από τη θέση της για να αποχωρήσει.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επέλεξε να περάσει ακριβώς πίσω από τον υπουργό Ναυτιλίας την ώρα που μιλούσε, αντί να αποχωρήσει από την αίθουσα, κατεβαίνοντας από τα σκαλιά που βρίσκονται δίπλα στα υπερυψωμένα έδρανα.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Διαβάστε επίσης: