Εκπαίδευση » Ημέρα καριέρας από το ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE
ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ημέρα καριέρας από το ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE

Ημέρα καριέρας από το ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE

Από αριστερά ο Βασίλης Δήμτσας υπεύθυνος της start up επιχείρησης INTRIDEO, η Κατερίνα Βλαχοδήμου εκπρόσωπος της ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ MARKET, Η διευθύντρια σπουδών Μαριάνθη Κατσίκα του ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE, Ο Αντώνης Δημόπουλος Διευθυντής της MEDIA MARKT, Ο διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Βασίλης Ζάρκος, Ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της WATT & VOLT στην Λάρισα Χρήστος Τσαμαδιάς, Ο Θοδωρής Καραβάνας εκπρόσωπος των εκπαιδευτηρίων ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΑΕ

Ημέρα καριέρας πραγματοποιήθηκε στο ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE  το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια ευκαιρία καριέρας καθώς έρχονται σε επαφή οι υποψήφιοι εργαζόμενοι με τους υπευθύνους σημαντικών εταιριών που αναζητούν εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

Η διευθύντρια σπουδών Μαριάνθη Κατσίκα του  ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE μιλώντας για την ημέρα καριέρας τόνισε ότι «η ημέρα καριέρας απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν εργασία. Έτσι καλούμε όσους επιθυμούν να δώσουν συνέντευξη ίσως στους μελλοντικούς εργοδότες τους. Είμαστε οι προξενητές μεταξύ υποψηφίου εργαζόμενου και επιχειρήσεων».

Στην ημέρα καριέρας συμμετείχαν οι εταιρίες: MEDIA MARKT, INTRIDEO, WATT & VOLT, ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ MARKET, ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΑΕ.

ICBS 2

Ο Βασίλης Δήμτσας υπεύθυνος της start up επιχείρησης INTRIDEO που εδρεύει στη Λάρισα σημείωσε ότι « Θέλουμε να κρατήσουμε και να αξιοποιήσουμε ταλέντα στην Λάρισα. Είμαστε μια ελληνοκαναδική εταιρεία και αναζητούμε προγραμματιστές».

Ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της  WATT & VOLT στην Λάρισα Χρήστος Τσαμαδιάς υπογράμμισε πως «Είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και στην εποχή της εξειδίκευσης και της μεγάλης ανεργίας, να βρεις στελέχη τα οποία θα τρέξουν το εγχείρημα και το όραμά σου».

Ο Θοδωρής Καραβάνας εκπρόσωπος των εκπαιδευτηρίων ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΑΕ ανέφερε «βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται τις δυνατότητες που παρέχονται από την ιδιωτική εκπαίδευση ώστε να βρουν εργασία».

ICBS 3

Η Κατερίνα Βλαχοδήμου εκπρόσωπος της  ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ MARKET υπογράμμισε ότι «ψάχνουμε άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά. Μια τέτοια εκδήλωση βοηθά σε αυτόν τον σκοπό».

Ο Αντώνης Δημόπουλος Διευθυντής της MEDIA MARKT μιλώντας για την ημέρα καριέρας ανέφερε ότι« είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία δείξουμε την δομή της εταιρεία μας καθώς μπορεί να αποτελέσει κίνητρο ώστε κάποιος να επιλέξει να εργαστεί στην MEDIA MARKT»

Στην ημέρα καριέρας συμμετείχε και το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ το οποίο συνεργάζεται με το ICBS LARISSA BUSINESS COLLEGE σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Ο διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Βασίλης Ζαρκος μιλώντας για αυτή την συνεργασία τόνισε ότι «οι σχέσεις των δύο φορέων με τις επιχειρήσεις της αγοράς δίνουν ευκαιρίες εργασίας στους αποφοίτους μας με πραγματικά σημαντικές προοπτικές. Έτσι από κοινού φροντίζουμε οι απόφοιτοι να έχουν όλα τα προσόντα».

ICBS 4

Οι ειδικότητες που ζητούν οι επιχειρήσεις είναι οι εξής:

- Βρεφονηπιοκόμοι, Νηπιαγωγοί, Ειδικής Αγωγής, Θεατρικού Παιχνιδιού-Μουσικοκινητικής, Νοσηλευτικής.

- Μηχανικός υπολογιστών – Μηχανογράφιση ( γνώσεις hardware software sql server ).

- Γραφιστική, Marketing, Αποθήκη με γνώσεις logistic, Ταμείο ράφια, Κοστολόγος.

- Σύμβουλοι πωλήσεων.

- Legendary salesperson (Athens).

- Senior / lead – Net developer (Larissa).

- Σύμβουλοι εξυπηρέτησης, Ταμίες (Πλήρους ή μερικής απασχόλησης).

Διαβάστε επίσης: