Εκπαίδευση » Σχολεία » Εθελοντές «ομόρφυναν» το 10ο – 48ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

Εθελοντές «ομόρφυναν» το 10ο – 48ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

Εθελοντές «ομόρφυναν» το 10ο – 48ο Νηπιαγωγείο Λάρισας

Την Κυριακή στις 10 Σεπτεμβρίου περισσότεροι από δεκαπέντε εθελοντές του Worldventures Foundation προσέφεραν τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ομορφότερο περιβάλλον στο 10ο και 48ο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λάρισας στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Επικεφαλής αυτής  της δράσης ήταν ο Εμμανουήλ Δημκος σε συνεργασία  με τις Δασκάλες Κα Αφροδίτη Ξινοπούλου και Κα Ροδούλα Κουτρούλη οι οποίες συνεισφέραν με δημιουργικό τρόπο στην ολοκλήρωση της δράσης. Σε αυτή την ενέργεια οι λαρισαικές επιχειρήσεις Χρώμα & Σπίτι,Το ζύγι του Νικόλα και Αρτοποιεία Δαλακούρας προσέφεραν ευγενικές χορηγίες σε τρόφιμα,χρώματα και εργαλεία.

εθελοντες νηπιαγωγειο (2)

Το Worldventures Foundation πιστεύει ότι κάθε παιδί έχει το δικαίωμα για ένα ασφαλές περιβάλλον, για φαγητό και για εκπαίδευση. Χρησιμοποιώντας το μοντέλο του εθελοντικού τουρισμού, δημιουργεί ευκαιρίες για ανθρώπους, οικογένειες και ομάδες να υπηρετήσουν βασικές ανάγκες των παιδιών παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, πραγματοποιεί και μέρες εθελοντισμού, με σκοπό να προσφέρει στην κοινωνία τοπικά, να βοηθήσει ευπαθείς ομάδες αλλά και να αφυπνίσει την εθελοντική συνείδηση.

εθελοντες νηπιαγωγειο (3)

Η συνεισφορά αυτή αποτελεί μια πράξη αγάπης, φροντίδας και κοινωνικής ευαισθησίας, απόλυτα συνυφασμένη με την εταιρική κοινωνική κουλτούρα της WorldVentures καθώς όλες οι εκδηλώσεις φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος της εταιρίας υπάγονται κάτω από την ιδέα του «Make a living, Giving» που προέρχεται από το γενικότερο σλόγκαν της, που δεν είναι άλλο από το «Make a living, Living».

εθελοντες νηπιαγωγειο (1)

Διαβάστε επίσης: