Πολιτισμός » Εγγραφές στο Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας

Εγγραφές στο Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας

Εγγραφές στο Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας

- Μαθήματα ελληνικού χορού και πολιτισμού

Μετά από την παράσταση σταθμό στα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης μας, μα και όλης της χώρας, όπως την έκριναν άνθρωποι που μελετούν το παραδοσιακό τραγούδι και τον παραδοσιακό χορό, Αέρας, γη, νερό, φωτιά, στοιχεία αχάλαστα, το Λύκειο των Ελληνίδων σταθερό στους στόχους του σε θέματα παράδοσης ξεκίνησε  τις εγγραφές  για όλα τα τμήματά του.

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (1)

Τα μαθήματα παρακολουθούν μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, φοιτητές αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τον παραδοσιακό χορό, καθώς και για όλα τα στοιχεία της ελληνικής μας παράδοσης.

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (3)

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Ζήνα Πατέρα», στο παραδοσιακό σπίτι του Λυκείου, στη Νεράιδα, προσφέροντας γνώση και διέξοδο μέσω της διερεύνησης και προσέγγισης του ελληνικού χορού.

Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά 7-9.30  το απόγευμα και Σάββατο 11-1 το πρωί στο παραδοσιακό σπίτι του Λυκείου, Δήλου 17 στη Νεράιδα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410624379, και στο τηλέφωνο 2410 534754 τις ίδιες ώρες, περισσότερες πληροφορίες στο www.lel.gr

Διαβάστε επίσης: