Λάρισα » Αγιασμοί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανή Καράτζου

Αγιασμοί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανή Καράτζου

Αγιασμοί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανή Καράτζου

Ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός έγινε χθες και προχθές και σήμερα στα τρία Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου».

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι καθηγητές και οι μαθητές των σχολείων Κεντρικού, Νεράιδας και των Ηπειρώτικων αντίστοιχα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Ajunior ΚΑΙ Bjunior

 

Στο σύντομο χαιρετισμό της η κα Καράτζου ευχήθηκε σε όλους, μαθητές και καθηγητές, πρόοδο και επιτυχίες για τη νέα σχολική χρονιά και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανή Καράτζου για ακόμη μία σχολική χρονιά.

Επίσης, παρουσίασε το νέο σχολικό πρόγραμμα Pre-Junior για μικρούς μαθητές Α και Β Δημοτικού, καθώς επίσης και τα τμήματα ενηλίκων όλων των γλωσσών, ενώ τόνισε τα ιδιαίτερα προγράμματα γλωσσών που εφαρμόζουν με διαρκή χρήση της ξένης γλώσσας τη διδασκαλία με διαδραστικούς πίνακες, ηλεκτρονικά βιβλία σε όλα τα επίπεδα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΝΕΡΑΙΔΑ

Η κα Καράτζου τόνισε το νέο ρόλο των ξένων γλωσσών στις μέρες μας και την τριπλή τους διάσταση, όπως την κοινωνική, την εργασιακή και την πολιτιστική και ανακοίνωσε την παράλληλη επιτυχή λειτουργία τμημάτων για τη Γαλλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιταλική, Ρώσικη, Τούρκικη, Κινέζικη και Ελληνική γλώσσα για αλλοδαπούς στο κεντρικό διδακτήριο, Βελλή 16, στη Νομαρχία.

Διαβάστε επίσης: