Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Λάρισα: Αγροτικό συγκρούστηκε με… αγριογούρουνο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΖΩΩΝ ΣΕ ΓΟΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ

Λάρισα: Αγροτικό συγκρούστηκε με… αγριογούρουνο

Λάρισα: Αγροτικό συγκρούστηκε με… αγριογούρουνο

(φωτο αρχείου)

Σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου κατά το οποίο αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο αναφέρεται με ανάρτησή του στο blog που διατηρεί ο Δημήτρης Γουγουλιάς.

Αναλυτικά, ο κ. Γουγουλιάς επισημαίνει τα εξής:

«Είναι πλέον καθημερινό το φαινόμενο με την διέλευση αγριογούρουνων τόσο στο δρόμο προς τον Παραπόταμο στο ύψος με τις φυτείες καλαμποκιού όσο και στο δρόμο από τους Γόννους προς τα Τέμπη.

Σήμερα, 12 Σεπτέμβρη, τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο με αγριογούρουνο που χτύπησε ζευγάρι με αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν προς τη Λάρισα. Παρά το γεγονός ότι το αγριογούρουνο ήταν μεγάλο, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές στο όχημα. Η βοήθεια φιλικού προσώπου του ζευγαριού και των ανδρών της τροχαίας που τυχαία βρέθηκαν εκεί με το περιπολικό τους, ήταν πολύτιμη και αξιέπαινη.

Για το θέμα διαμαρτύρονται και οι αγρότες που καλλιεργούν καλαμπόκια στην περιοχή, γιατί κοπάδια από αγριογούρουνα μπαίνουν στις καλλιέργειές τους και στην κυριολεξία τις καταστρέφουν.

Καλό θα ήταν, έστω προληπτικά, να γίνει σήμανση στους συγκεκριμένους δρόμους τόσο για την ταχύτητα των οχημάτων όσο και για την προειδοποίηση ότι κυκλοφορούν άγρια ζώα».

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: