Κόσμος » Σοκαριστική εξομολόγηση από την Sinead O`Connor

Σοκαριστική εξομολόγηση από την Sinead O`Connor

Σοκαριστική εξομολόγηση από την Sinead O`Connor

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει η Sinead O’Connor, η τραγουδίστρια που πρόσφατα κατέρρευσε σε δημόσια θέα, μέσω βίντεο που ανέβασε η ίδια στο facebook.

Αυτή τη φορά η Ιρλανδή τραγουδίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή κυρίως για την επιτυχία της «Nothing Compares to you», μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Phil. Ολόκληρο το σόου θα προβληθεί απόψε, όμως κυκλοφόρησαν ήδη τα τρέιλερ, προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για όσα θα δουν.

Εκεί, η Sinead O’Connor μιλά για την μητέρα της, για την οποία λέει πως «δεν ήταν καθόλου, καθόλου, καθόλου καλά» και για την οποία εξομολογείται πως την βασάνιζε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. «Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο», λέει η 50χρονη τραγουδίστρια και προχωρά στην αποκάλυψη φρικτών περιστατικών, ψυχολογικού εκβιασμού, σωματικής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης. «Με έβαζε να λέω συνέχεια, συνέχεια «είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα», ενώ με χτυπούσε», διηγείται η Sinead O’Connor και εξηγεί πως όλο αυτό σταμάτησε μόνο όταν το έσκασε από το σπίτι της, στα 13 της χρόνια.

Στην ίδια συνέντευξη, η τραγουδίστρια μιλά και για τον τρόπο που της φέρθηκε η υπόλοιπη οικογένειά της, το πόσο την βοήθησαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και τον τρόπο που τους φέρθηκε αυτή.

Διαβάστε επίσης: