Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Στο Γυμνάσιο Τσαριτσάνης ο Γιάννης Καψάλης

Στο Γυμνάσιο Τσαριτσάνης ο Γιάννης Καψάλης

Στο Γυμνάσιο Τσαριτσάνης ο Γιάννης Καψάλης

Ο Δ/ντης  Δ/θμιας  Εκπ/σης  κ. Ιωάννης Καψάλης  παραβρέθηκε στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Γ/σιο Τσαριτσάνης.

ΚΑΨΑΛΗΣ-ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (2)

Ιδιαίτερα συγκινημένος καθότι, όπως ανέφερε και στο λόγο του, όχι μόνο βρίσκεται σ’ ένα ιστορικό κτίριο αλλά και γιατί εκεί ως μαθητής πέρασε τα περισσότερα σχολικά του χρόνια ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους  μαθητές μία δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά.

Στο μήνυμά του ο κ. Καψάλης ανέφερε:

ΚΑΨΑΛΗΣ-ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (4)

«Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε καθημερινά όλοι να ανταπεξέλθουμε ελπίζω ότι με αισιοδοξία και συναίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης όλοι οι εκπαιδευτικοί να σταθούν αρωγοί  και καθοδηγητές στους μαθητές και να συντελέσουν αποτελεσματικά στην ομαλή μετάβαση και στη δημιουργία ευκαιριών μέσα από τις αλλαγές που συντελούνται στην εκπαίδευση, δίνοντας έμφαση στον παιδαγωγικό τους ρόλο.

Οι μαθητές μας εύχομαι  με συνέπεια , υπομονή και προσπάθεια να αναδείξουν  τις ικανότητές τους, να επενδύσουν στη γνώση και να τη μετουσιώσουν σε θεμελιακές αξίες, στάσεις και δεξιότητες απαραίτητες για το κοινωνικό γίγνεσθαι.

ΚΑΨΑΛΗΣ-ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (3)

Στην απαίτηση όλων για μία αποτελεσματική και ποιοτική εκπαίδευση ,στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Διεύθυνσης, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι στόχοι και οι επιδιώξεις όλων να επιτευχθούν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: