Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Μήνυμα Κ. Κολλάτου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Κ. Κολλάτου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Κ. Κολλάτου για τη νέα σχολική χρονιά

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολεία της περιοχής επισημαίνει τα εξής:

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας. Μια χρονιά που φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, νέες αγωνίες, αλλά και νέες ελπίδες για όλους.

Σε αυτήν την πορεία, εύχομαι σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή, πίστη και όραμα για την επιτυχία των στόχων τους. Ειδικά εμείς οι γονείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα παιδιά μας, με υπομονή και κουράγιο, κατανοώντας απόλυτα τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους.

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα είναι και φέτος η συνεχής προσπάθεια να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν οι μαθητές μας.
Θα είμαστε συνέχεια δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές , ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την λειτουργία των σχολείων.

Καλή εποικοδομητική δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο με υγεία».

Διαβάστε επίσης: