Αθλητισμός » Λαρισαίοι αθλητές Kick Boxing στο Δημαρχείο

Λαρισαίοι αθλητές Kick Boxing στο Δημαρχείο

Λαρισαίοι αθλητές Kick Boxing στο Δημαρχείο

Λαρισαίους αθλητές kick boxing, που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στα Σκόπια, υποδέχθηκαν στο δημαρχείο της Λάρισας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Τάχος και ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος.

Οι Λαρισαίοι αθλητές Γιώργος Βρυσσάς, Μαρία Τσιάμαλου και Αργύρης Παναγιώτης και ο προπονητής τους κ. Παν. Τσεκούρας,  ήταν οι μοναδικοί αθλητές από την Θεσσαλία, που συμμετείχαν στην εθνική αποστολή η οποία αριθμούσε 110 άτομα.

Οι αθλητές της Λάρισας, κατέλαβαν τις 5 θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Οι κ.κ. Τάχος και Κωσταρόπουλος συνεχάρησαν αθλητές και προπονητή για την εμφάνισή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής κ. Τσεκούρας ευχαρίστησε το Δήμο Λαρισαίων για τη στήριξη του αθλήματος, συμπληρώνοντας πως αυτή η στήριξη οδήγησε στη βελτίωση των επιδόσεων των Λαρισαίων αθλητών.

Πλέον αθλητές και προπονητές προετοιμάζονται για την επόμενη διοργάνωση (Thessalia Open 2017), που θα πραγματοποιηθεί,  στη Λάρισα στα μέσα Οκτωβρίου.

 

Διαβάστε επίσης: