Παραπολιτικά » Διαφοροποιήσεις…
ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ

Διαφοροποιήσεις…

Διαφοροποιήσεις…

Απέχει από τον εμφυλιοπολεμικό παραλογισμό των ημερών, φροντίζει να προσέχει τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του και προπαντός σε κάθε του δημόσια παρουσία, έχει πάντα να πει και κάτι καινούριο, αλλά και θετικό σχετικά με το χαρτοφυλάκιό του.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης επεφύλασσε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση σε μεσημεριανό μαγκαζίνο, μία σειρά καλών ειδήσεων: Από τις πληρωμές της νιτρορύπανσης που έρχονται τέλη του τρέχοντος μηνός, μέχρι τη δυνατότητα απαλλαγής των αγροτών από τον ΦΠΑ όταν η εκκαθάριση δε γίνεται εντός μηνός.

Όσο για το μεγάλο του «στοίχημα», τη διαγραφή αγροτικών χρεών μέσα από τον παράλληλο εξώδικό συμβιβασμό, έστειλε σαφές μήνυμα ότι «και οι τράπεζες γνωρίζουν καλά την κατάσταση και σκέφτονται ρεαλιστικά, οπότε ξέρουν τι μπορούν να πάρουν από τα οφειλόμενα και τι όχι…»

Προφανώς και οι συστάσεις του Αλέξη Τσίπρα στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο περί ανάγκης επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου από μερίδα υπουργών, δεν αφορούσαν τον Λαρισαίο.

***

Τον «αφορούσε» όμως η παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, σε Κυριακάτικο άρθρο του, «υπέρ» του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Λαρισαίος πολιτικός δεν δίστασε να διαφοροποιηθεί δημόσια, σε μια χρονική στιγμή μάλιστα, που ο ίδιος ο αρχηγός του δεν ένιωσε την ανάγκη να πει το παραμικρό. Και να σκεφτεί κανείς πως εκείνος ήταν ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που είχε ταυτίσει τον Ανδρέα με την… τρομοκρατία! Όπως και να χει πάντως, η στάση του Κόκκαλη σχολιάστηκε δεόντως.

Αλήθεια, τι άλλο θα δούμε;

Λ.Π.

 

Έντυπη Larissanet

Διαβάστε επίσης: