Λάρισα » «Στόχος η αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

«Στόχος η αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

«Στόχος η αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

Η larissanet απευθύνθηκε σε Λαρισαίους, οι οποίοι έχουν διακριτό στίγμα στα πολιτικά πράγματα της Κεντροαριστεράς και ζήτησε την απάντησή τους στο κοινό ερώτημα «Μπορεί και με ποιες προϋποθέσεις η 5η Νοεμβρίου να αποτελέσει ορόσημο για τη «νέα αλλαγή» από τον χώρο της Κεντροαριστεράς;»

O γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γιαννούλας επισημαίνει τα εξής:

«Όταν τον Σεπτέμβριο του 2015 ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ξεκινούσαν το εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όλοι μας ήμασταν επιφυλακτικοί εν αναμονή όμως της προοπτική που ανοιγόταν μπροστά μας για την επανασυσπείρωση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Οι εκλογές έδειξαν ότι η κοινωνία περίμενε αυτή μας την κίνηση. Οι επόμενοι μήνες, μέσα από πολλές δυσκολίες, έφεραν στο εγχείρημα Κινήσεις και κόμματα που κινούνταν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο(Κινήσεις Πολιτών, ΚΙΔΗΣΟ, ΕΔΕΜ).

Στόχος μας ήταν και είναι η αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, της Κεντροαριστεράς για την εθνική ανασυγκρότηση. Προχωράμε με στέρεα βήματα για τον τελικό μας στόχο που είναι ο ενιαίος φορέας.

Προχωράμε με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες, συγκεκριμένο και καλά επεξεργασμένο πρόγραμμα και σχέδιο, για να διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία ένα νέο πλειοψηφικό ρεύμα πραγματικής ελπίδας.

Με αυτές τις προϋποθέσεις η 5η Νοέμβρη είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποτελέσει ορόσημο για την Νέα Αλλαγή από τον χώρο της Κεντροαριστεράς».

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: