Αθλητισμός » Λαρισαίοι στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Kick Boxing

Λαρισαίοι στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Kick Boxing

Λαρισαίοι στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στην πόλη των Σκοπίων βρέθηκαν τρεις Λαρισαίοι αθλητές μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing, για να συμμετάσχουν στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα.

Ο Βρυσσάς Γιώργος, η Τσιάμαλου Μαρία και ο Αργύρης Παναγιώτης, μετά τις περυσινές τους επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιλέχθηκαν για την εθνική ομάδα, μοναδικοί μάλιστα εκπρόσωποι από όλα τα θεσσαλικά σωματεία.

Εδώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι τα πρωταθλήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO, καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ αναγνωρίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, λόγω του βαθμού δυσκολίας και της μεγάλης συμμετοχής, και γι’αυτό μοριοδοτούνται οι αθλητές για την είσοδό τους σε ΤΕΦΑΑ ή ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι αθλητές μας έδειξαν από την πρώτη στιγμή τη δυναμική τους και ξεχώρισαν, αλλά η απειρία από διεθνείς αγώνες και μερικές λεπτομέρειες στους αγώνες τους, δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στα μετάλλια.

Επέστρεψαν με μοναδικές εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσουν στο άμεσο μέλλον, αφού πλέον έχουν μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις σύντομα, όπως το πρωτάθλημα και ένα ακόμα διεθνές τουρνουά.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους γονείς των αθλητών, αλλά και σε συναθλητές και φίλους τους από τη Λάρισα, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τα Σκόπια και ήταν κοντά στα παιδιά σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Διαβάστε επίσης: