Πολιτισμός » Η μοναδικότητα της συνύπαρξης
ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ

Η μοναδικότητα της συνύπαρξης

Η μοναδικότητα της συνύπαρξης

Η Ομάδα Χορού Δρυάδες εν Πλω συμμετείχε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο πολιτιστικό γεγονός ‘Η μοναδικότητα της συνύπαρξης’, που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, στην Κατασκήνωση Νηρηίδες, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συμμετείχαν τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Ελλάδος, δίνοντας μήνυμα για τη συνύπαρξη όλως των ανθρώπων, με τις ιδιαιτερότητές τους.

Η κα Καραπαναγιώτη, χορογράφος της Ομάδας, αποδέχτηκε με τιμή και χαρά την πρόσκληση να εμφανιστούν οι Δρυάδες εν Πλω στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς, με χορογραφία του νέου έργου “The Voice” (Κραυγή), με τη συνοδεία live μουσικής, με τους Ανδρόνικος Τρούκης – κιθάρα, Ηρακλής Ασκονίτης – πλήκτρα, Ηλίας Παλαπέλας – ντραμς, Χρυσόστομος Τρούκης – μπάσο.

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (1)

Στην υπαίθρια σκηνή της κατασκήνωσης οι Δρυάδες εν Πλω παρουσίασαν ακόμα μια φορά ένα υψηλού επιπέδου θέαμα, καλλιτεχνικά και τεχνικά άρτιο, συνεχίζοντας τις συνεχείς τα τελευταία χρόνια εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Οι πολυάριθμοι θεατές, που ανέμεναν την εμφάνιση της ομάδας, καταχειροκρότησαν τις χορεύτριες, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα που προσέφεραν οι Δρυάδες εν Πλω και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στη χορογράφο, κα Μαρία Καραπαναγιώτη, και στις χορεύτριες Νίκη Καραπαναγιώτη, Έφη Καρανάσιου, Σταυρούλα Βαρελά, Μαρία Κρανά, Βένια Μπαλταδώρου, Βάνα Λιάκου.

ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ (2)

Διαβάστε επίσης: