Εκπαίδευση » «Φρένο» για την μετεγκατάσταση του Ειδ. Σχολείου Λάρισας
ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

«Φρένο» για την μετεγκατάσταση του Ειδ. Σχολείου Λάρισας

«Φρένο» για την μετεγκατάσταση του Ειδ. Σχολείου Λάρισας

(φωτό αρχείου)

Τους είχαν υποσχεθεί ότι φέτος τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου στην Λάρισα από το 31 Δημοτικό Σχολείο που συστεγαζόταν θα μεταφερόταν σε νέο κτήριο – στο πρώην Αθλητικό Γυμνάσιο στα Ηπειρώτικα- αλλά τελικά θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο. Ο λόγος για τους γονείς του σχολείου οι οποίοι διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση.

Αιτία -σύμφωνα με τους γονείς- εργασίες που γίνονται και δεν έχουν ολοκληρωθεί σε στέγαστρο και αυλή στο νέο χώρο. Το ειδικό σχολείο της Λάρισας έχει σήμερα περίπου 24 μαθητές με αυτισμό.

Την ίδια ώρα ο γονείς αντιδρούν καθώς ότι υπήρχε στο σχολείο έχει ήδη πακεταριστεί για να μεταφερθεί στο νέο χώρο όμως υποστηρίζουν ότι ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή να παραμείνουν προς το παρόν στο χώρο του 31ου Δημοτικού σχολείου.

Μάλιστα πακεταρισμένο εδώ και χρόνια βρίσκεται και ειδικό εποπτικό εκπαιδευτικό υλικό αξίας 120.000 ευρώ που αποκτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ καθώς στο παλαιό χώρο δεν υπήρχε η δυνατότητα να εγκατασταθεί.

Όλα αυτά την ώρα που για πρώτη φορά πριν χτυπήσει το κουδούνι είναι ήδη οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου στις θέσεις τους.

Σήμερα αντιπροσωπεία του συλλόγου θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαρισάιων Απόστολο Καλογιάννη για το θέμα.

Π.Γ

 

Διαβάστε επίσης: