Λάρισα » Δράσεις και στη Λάρισα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Δράσεις και στη Λάρισα

Δράσεις και στη Λάρισα

Η Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας εορτάζεται την 8η Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας τα Περιφερειακά τμήματα μετεξύ των οποίων κι αυτό της Λάρισας να διοργανώσουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για να προβάλουν την Παγκόσμια Ημέρα πάντα σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Για φέτος η καμπάνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι «Φυσική δραστηριότητα για την ζωή» , καταδεικνύοντας πώς οι φυσικοθεραπευτές μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να παραμείνουν δραστήριοι.

Στην τελευταία συνεδρίασή του το Κ.Δ.Σ του Π.Σ.Φ αποφάσισε ότι στο πλαίσιο της Ημέρας Μυοσκελετικής Υγείας την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (25-29 Σεπτεμβρίου) τα μέλη θα συμμετέχουν στις δράσεις που προωθεί ο Π.Σ.Φ και ως εκ τούτου καλούνται να δέχονται ελεύθερα στις ιδιωτικές και δημόσιες δομές ηλικιωμένους πολίτες προκειμένου να υποβληθούν στις σχετικές δοκιμασίες για την πρόληψη των πτώσεων, που προτείνονται σε αυτές τις κατηγορίες πολιτών, προκειμένου να διερευνηθεί ο κίνδυνος πτώσεων σε περιπτώσεις έλλειψης δύναμης ή ισορροπίας.

Page1

Διαβάστε επίσης: