Αθλητισμός » Έπεσε η αυλαία των επίσημων OPEN αγώνων Beach-Racket για το έτος 2017

Έπεσε η αυλαία των επίσημων OPEN αγώνων Beach-Racket για το έτος 2017

Έπεσε η αυλαία των επίσημων OPEN αγώνων Beach-Racket για το έτος 2017

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Σεπτεμβρίου στο Beach bar ‘’SABBIA’’ στη Δροσιά της Χαλκίδας, έπεσε η αυλαία των προγραμματισμένων διοργανώσεων από την Α” Ένωση Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α” Ε.Σ.Α.Ξ.), OPEN αγώνων Beach-Racket (ξυλορακέτας) για το έτος 2017.

Μεγάλες δόσεις θεαματικού BEACH RACKET υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος. Πλήθος αθλητών και αθλητριών από τους Συλλόγους της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.: Αίγινας, Αμαλιάδας, Καβάλας, Κυπαρισσίας, Λάρισας,  ΠΣΑΞ, Σύρου καθώς και ανεξάρτητοι αθλητές και αθλήτριες, απέδειξαν ότι μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα με το ήθος αλλά και την υψηλή τεχνική τους.

ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΕΣ (3)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, συγχαίρει τους αθλητές του Πράπα Νικόλαο, Παπαθανασίου Ελευθέριο, Καραθανάση Αθανάσιο και Τανταλίδη Κων/νο για την επίτευξη του στόχου μας, της καλής εμφάνισης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάβανε αγώνες στις κατηγορίες Δυάδες Μικτές και Δυάδες Ανδρών και της Κυριακής Τετράδες Ανδρών, επίδειξη αγώνα από Τετράδα Γυναικών, καθώς και απονομές μεταλλίων για τις τρεις πρώτες θέσεις, όλων των κατηγοριών.

ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΕΣ (1)

Ο Πρόεδρος της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γεώργιος Κοσμάς, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον τιμώμενο,  Λουκάκη Δημήτριο δημοσιογράφο της ΕΡΑ Σπορ, για τη μακρόχρονη και εξαιρετική προσφορά του, στην αγωνιστική ξυλορακέτα και συγκεκριμένα στο άθλημα του Beach- Racket.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, Ευάγγελος Κατσιούλας έκανε την απονομή των μεταλλίων, στην κατηγορία Δυάδες Ανδρών  Μυλωνά Ι. και Καραβία Φ., για την κατάκτηση της 2ης θέσης, αθλητές του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας.

ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΕΣ (4)

Όλα τα OPEN αγώνων Beach-Racket τελέσθησαν   υπό την εποπτεία της Α΄ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Διαβάστε επίσης: