Παραπολιτικά » «Δεν μπορεί τα φορτηγά να περνάνε μέσα από την πόλη»
ΛΕΓΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΟΥ

«Δεν μπορεί τα φορτηγά να περνάνε μέσα από την πόλη»

«Δεν μπορεί τα φορτηγά να περνάνε μέσα από την πόλη»

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε από την βλάβη φορτηγού στην οδό Λαγού την Τρίτη το απόγευμα προκάλεσε την αντίδραση των διερχόμενων οδηγών οι οποίοι είδαν το βαρύ όχημα που είχε ακινητοποιηθεί να τους αναγκάζει να αλλάξουν την πορεία τους. Αγανακτισμένοι έλεγαν ««Δεν μπορεί τα φορτηγά να περνάνε μέσα από την πόλη».

Είναι γνωστό ότι εξαιτίας του γεγονότος πως δεν υπάρχει περιφερειακός δρόμος μετά τον κόμβο του Lidl  προς την Κοζάνης τα φορτηγά – με φορτίο πολλές φορές- διασχίζουν μέρος της Ιωαννίνων και της Αγνώστου Στρατιώτη για να βγουν στην Λαγού. Έτσι σε ώρες αιχμής παρουσιάζεται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η συνέχιση του Περιφερειακού από το Lidl έως την Κοζάνης είναι ένα από τα έργα της Περιφέρειας προς υλοποίηση. Μετά το χθεσινό περιστατικό καταλαβαίνει κανείς πως υπάρχει ανάγκη επίσπευσης καθώς θα βοηθήσει την πόλη να «ανασάνει» κυκλοφοριακά.

Από την άλλη είναι επιτακτική και η καλύτερη αστυνόμευση για να μην έχουμε άλλες τέτοιες καταστάσεις σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία μέσα στην πόλη.

Π.Γ

 

Διαβάστε επίσης: