Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Θρήνος για τον 25χρονο Άγγελο…
ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΑΝΑΒΡΑ ΑΓΙΑΣ

Θρήνος για τον 25χρονο Άγγελο…

Θρήνος για τον 25χρονο Άγγελο…

Πηγή: Facebook

Μία Κυριακή, ποιος το περίμενε πως θα’ ταν Κυριακή… Είχε ξημερώσει και ο 25χρονος Άγγελος επέστρεφε στο χωριό του στην Ανάβρα Αγιάς.

Σχεδόν μία ώρα μετά την ανατολή του Ηλίου και λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί το λευκό αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Άγγελος βγήκε από την πορεία του, στο 9ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου. Το αγροτικό εξετράπη της πορείας του και σύμφωνα με την Αστυνομία προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΝΑΒΡΑ (1) ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΝΑΒΡΑ (1) ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΝΑΒΡΑ (2)

Τον 25χρονο εντόπισαν και απεγκλώβισαν από το αγροτικό αυτοκίνητο, που κατέληξε σε περιβόλι με μηλιές, οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή μαζί με αστυνομικούς, ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβε στη ζωή τον Άγγελο.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

άγγελος κουρούκας (1)

Πηγή: Facebook

Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία και το μικρό χωριό του Άγγελου, η Ανάβρα Αγιάς βυθίστηκε στο πένθος. Ο Άγγελος Κουρούκας του Ευαγγέλου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή της Αγιάς. Εργάζονταν στα χωράφια, είχε έναν αδερφό και μία αδερφή και η οικογένειά του διέμενε μόνιμα στην Ανάβρα. Ο Άγγελος έπαιζε ποδόσφαιρο και στην ομάδα του χωριού του. Σε λίγες ημέρες, στις 17 Σεπτεμβρίου θα έκλεινε τα 25 του χρόνια… Έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα…

T.Kα.

Διαβάστε επίσης

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στο δρόμο Αγιάς (φωτ.)

H Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Αγιά

Διαβάστε επίσης: