Θεσσαλία » Διακοπές στο Πήλιο για Βίσση, Καβογιάννη, Χαραλαμπόπουλο, Λεκάκη

Διακοπές στο Πήλιο για Βίσση, Καβογιάννη, Χαραλαμπόπουλο, Λεκάκη

Διακοπές στο Πήλιο για Βίσση, Καβογιάννη, Χαραλαμπόπουλο, Λεκάκη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση (κέντρο) με τις επίσης δημοφιλείς ηθοποιούς Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ και την «δική» μας Τάνια Τσαλακλίδου που διαμένει μόνιμα στις Μηλιές Πηλίου. Photo: Milies News

Διακοπές στο Πήλιο απολαμβάνουν αυτές τις μέρες αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι βρέθηκαν όλοι μαζί χθες στο Θέατρο «Αλώνι» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, προκειμένου να απολαύσουν την μοναδική ερμηνεία της Υρώς Μανέ στον γνωστό μονόλογο του «Συμβολαιογράφου», έργου του Νίκου Βασιλειάδη. Πρόκειται για την τραγουδίστρια Άννα Βίσση, τους ηθοποιούς Μαρία Καβογιάννη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μαρία Λεκάκη αλλά και την «Πηλιορίτισσα» Τάνια Τσανακλίδου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μετά το τέλος της παράστασης, η οποία εντυπωσίασε το κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες η παρέα Καβογιάννη, Χαραλαμπόπουλου, Λεκάκη εθεάθησαν στην παραλία του Αγίου Σώστη στο Λεφόκαστρο, ενώ ντόπιοι τους έχουν δει και σε άλλες παραλίες του Νοτίου Πηλίου να απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Η Μαρία Καβογιάννη μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το γραφικό νησάκι της Πρασούδας το οποίο επισκέφθηκαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η αγάπη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την περιοχή, τον οδήγησε να φτιάξει σπίτι στις Μηλιές.

Γιόρτασαν μαζί οι Μαρίες

Μάλιστα οι δύο Μαρίες της παρέας Καβογιάννη-Λεκάκη γιόρτασαν την ημέρα του Δεκαπενταύγοστου την ονομαστική τους εορτή ανεβάζοντας ένα όμορφα σκηνοθετημένο βίντεο από το σπίτι στο οποίο διαμένουν.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: