Ελλάδα » Εφοριακός «μαϊμού» έκανε ελέγχους!

Εφοριακός «μαϊμού» έκανε ελέγχους!

Εφοριακός «μαϊμού» έκανε ελέγχους!

(Φωτό αρχείου)

Παρακολουθούσε την επικαιρότητα και ήξερε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει εξαπολύσει «σαφάρι» σε όλη την Ελλάδα για επιχειρήσεις που διαπράττουν φορολογικές παραβάσεις, ένας 51χρονος. Σκέφτηκε, λοιπόν, να το εκμεταλλευτεί κάνοντας… δικούς του ελέγχους σε επιχειρήσεις της Κομοτηνής!

Ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά σε ένα κατάστημα, συστήθηκε ως ελεγκτής της Α.Α.Δ.Ε. και αποπειράθηκε να εξαπατήσει την 40χρονη ιδιοκτήτρια, κάνοντας δήθεν έλεγχο στην επιχείρηση. Με το πρόσχημα ότι διαπίστωσε κάποιες παραβάσεις, ζήτησε χρήματα από την 40χρονη στην οποία δεσμεύτηκε να μην γίνει άλλος έλεγχος!

Όμως, εκείνη αντιλήφθηκε ότι ήταν απατεώνας και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν από την γυναίκα ξεκίνησαν έρευνες και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 51χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Κομοτηνής για την προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και αντιποίηση αρχής, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: