Αθλητισμός » Έκτακτο Δ.Σ. στη Super League για τα τηλεοπτικά

Έκτακτο Δ.Σ. στη Super League για τα τηλεοπτικά

Έκτακτο Δ.Σ. στη Super League για τα τηλεοπτικά

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Super League με κύριο αντικείμενο συζήτησης τα τηλεοπτικά.

Το «τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει» ακόμη, παρά τη συμφωνία που υπάρχει σε ισχύ με τη Nova έως το 2019, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς επακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Ήδη, εδώ κι αρκετές ημέρες το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε να «σπάσουν» οι δύο πλευρές τη σύμβαση που «τρέχει» λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν και αφορούν τη μείωση των εσόδων των ομάδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Από την πλευρά της Λίγκα είχε ανακοινώσει τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής που θα συζητήσει με το κανάλι για να βρεθεί η λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Η ανακίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρειθ ότι «…την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (14.00 & 14.30 αντίστοιχα), στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1/ Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.

2/ Διάφορα.

Την Τετάρτη 19/07/2017 στις 14:30 θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2/ Διάφορα

Διαβάστε επίσης: