Αρχική » Ελλάδα » Τέλος στο θρίλερ με τον πατέρα που σκότωσε τον γιο του!

Τέλος στο θρίλερ με τον πατέρα που σκότωσε τον γιο του!

Τέλος στο θρίλερ με τον πατέρα που σκότωσε τον γιο του!

Τα ξημερώματα δόθηκε τέλος στο Θρίλερ της Παλαιόχωρας καθώς με την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ, ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του 85χρονου  ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 55χρονο γιο του, νομίζοντας πως είναι κλέφτης καθώς είχε εισέλθει στην οικία του παραβιάζοντας παράθυρό της !

Στη συνέχεια παρέμεινε για ώρες, στο εσωτερικό αυτής και πυροβόλησε αρκετές φορές, τόσο προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, όσο και προς αόριστες κατευθύνσεις περιμετρικά της οικίας του.

Πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, πραγματοποίησαν επέμβαση στην οικία του 85χρονου, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και τραυμάτισε ελαφρά ένα εξ αυτών, ωστόσο αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Σε βάρος του 85χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο 85χρονος, σύμφωνα με το parakritika.gr, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, καθώς ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπου και παραμένει φρουρούμενος.

Παρόντες ήταν και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσσταντίνος Λαγουδάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Γιώργο Λυμπινάκη.

ΠΗΓΗ

Επιστροφή επάνω