Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Φαρσάλων » Σύλληψη δύο νεαρών για κλοπή αυτοκινήτου και όχι μόνο…
ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Σύλληψη δύο νεαρών για κλοπή αυτοκινήτου και όχι μόνο…

Σύλληψη δύο νεαρών για κλοπή αυτοκινήτου και όχι μόνο…

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της αντίστασης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δύο δράστες τις βραδινές ώρες (06/07-07-2017) διέπραξαν τα ακόλουθα:

•Αρχικά διέρρηξαν τουριστικό λεωφορείο, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μικρό αριθμό μεταλλικών νομισμάτων τουρκικής προέλευσης,

•έπειτα, αφαίρεσαν το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο, πλησίον του λεωφορείου και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από δύο καταστήματα (ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, καφετέρια) διάφορα αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν σήμερα τις πρωινές ώρες στην πόλη των Φαρσάλων, όπου και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψή τους, ο 27χρονος αντιστάθηκε, απωθώντας έναν από τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 27χρονου, αλλά και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του προαναφερόμενου οχήματος που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο πλησίον καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά – κοσμήματα, εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, είδη ένδυσης και υπόδησης, των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Επιπλέον, το αφαιρεθέν φορτηγό και τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα νομίσματα που βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Επιστροφή επάνω