Αρχική » Αθλητισμός » Η «πρώτη» της ΑΕΛ μπροστά στο κοινό της
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΒΥΣΣΙΝΙ"

Η «πρώτη» της ΑΕΛ μπροστά στο κοινό της

Η «πρώτη» της ΑΕΛ μπροστά στο κοινό της

Πραγματοποιήθηκε στο AEL FC ARENA υπό την παρουσία 2 χιλιάδων φίλων της ΑΕΛ η επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, τους παλιούς και τον Αντρέ Πάους να παίρνουν μία γεύση από τις κερκίδες του γηπέδου.

Οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν στην έδρα τους αφού ακολουθήθηκε ο σχετικός αγιασμός έπιασαν απευθείας μπάλα με τον Πάους να επιλέγει ασκήσεις passing game σε χαλαρό τέμπο για τους ποδοσφαιριστές του σε πρώτη φάση.

Η προπόνηση ξεκίνησε με χαλαρό ζέσταμα και απευθείας ασκήσεις με αγωνιστικά τετράγωνα με την παρουσία των τερματοφυλάκων σε αυτά.

Ατομική προπόνηση με επικεφαλής τον Γιώργο Ζαχαρή ακολούθησαν οι νέοι Ζίζιτς και Κρίζμαν με τον Γουάλας που μπήκε πιο αργά σε ρυθμούς προετοιμασίας σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Οι τερματοφύλακες στη συνέχεια ακολούθησαν το πρόγραμμα του προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρου Κάντα με τους υπόλοιπους παίκτες να κατευθύνονται υπό τις εντολές των Πάους, Καλοποθαράκου και Φυντάνη.

Μετά τα αγωνιστικά τετράγωνα οι παίκτες της ΑΕΛ ακολούθησαν μία σειρά από ασκήσεις passing game με αλλαγές κατεύθυνσης και συνδυαστικές ασκήσεις με τους παίκτες να χωρίζονται σε τέσσερα γκρουπ.

Η «προπόνηση» έκλεισε με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ να εκτελούν μία άσκησε με ασκήσεις πασών, σεντρών και τελειωμάτων στο μισό γήπεδο εναλλάξ, ενώ για το χαλάρωμα οι «βυσσινί» έπαιξαν και το σχετικό «κορόιδο» στο τέλος.

ΠΗΓΗ: sportlarissa.gr

Επιστροφή επάνω