Ελλάδα » Τι αλλάζει για τους επιβάτες του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης

Τι αλλάζει για τους επιβάτες του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης

Τι αλλάζει για τους επιβάτες του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης

Αλλάζουν από σήμερα οι αποβάθρες αναχώρησης και άφιξης των τρένων στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας – Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης, λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωση της προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.

Επίσης, από σήμερα δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: