Οικονομία » Στην Ελλάδα τo διεθνές πρόγραμμα accelerator BigBooster

Στην Ελλάδα τo διεθνές πρόγραμμα accelerator BigBooster

Στην Ελλάδα τo διεθνές πρόγραμμα accelerator BigBooster

Στο πλαίσιο στήριξης της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας υποστηρίζει τη διοργάνωση του BigBooster.

Το BigBooster είναι ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης που ξεκίνησε από την Γαλλία. Πλέον μετράει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας με τη συμμετοχή startups από όλο τον κόσμο και με events σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή.

Μέσω του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα να υποστηριχθούν νεοφυείς επιχειρήσεις που ανήκουν στον κλάδο της Υγείας (Bio & Health), της Πληροφορικής (Informative Tech) ή έχουν μια διεθνή επίδραση (Global impact). Στον τρίτο κύκλο του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα να επιλεγούν έως και 5 ελληνικές startups που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Big booster Camp το οποίο θα διοργανωθεί στην Λυών της Γαλλίας το χρονικό διάστημα 14 με 16 Νοεμβρίου 2017.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα http://bigbooster2017.ied.eu/ έως 31/08/2017. Στη συνέχεια η κριτική επιτροπή θα καταλήξει στις 5 καλύτερες οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Γαλλία και να εκπαιδευτούν και να δικτυωθούν με διεθνούς φήμης επενδυτές, επιχειρηματίες, entrepreneurs και ειδικούς του χώρου.

Διαβάστε επίσης: