Παραπολιτικά » Μάξιμε, κορώνα μου…

Μάξιμε, κορώνα μου…

Μάξιμε, κορώνα μου…

Με τον Καραμανλή τζούνιορ, τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ, επισκέφθηκε ο Μάξιμος τις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές της Μάνης. Μεταξύ των χωριών που κάηκαν και ο Κότρωνας, χωριό του Τάκη Θεοδωρικάκου, του γνωστού συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ. Εκεί, στην πλατεία έγιναν αποδέκτες των παραπόνων για την ανοργανωσιά του κρατικού μηχανισμού.

Ο Χαρακόπουλος ήταν καλά διαβασμένος και υπενθύμισε στους κατοικους, αλλά και σε δηλωσεις του στην ΕΡΤ, παραλείψεις και καθυστερήσεις της ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο.

Περισσότερο, βέβαια, χρήσιμες ήταν οι διευκρινίσεις προς τους απεγνωσμένους παραγωγούς για τις δυνατότητες αποζημιώσης, με την πολύτιμη εμπειρία του από τη θητεία του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μάξιμος και Καραμανλής τζούνιορ, επέστρεψαν εντυπωσιασμένοι από τη θερμή υποδοχή των κατοίκων, που παρά τον πόνο τους, «κορώνα μου» τους ανέβαζαν «κορώνα μου» τους κατέβαζαν.

Για τους μη γνωρίζοντες, να διευκρινήσω ότι η τιμητική προσφώνηση «κορώνα μου» είναι ιδιαίτερα συνήθης στη Λακωνία, από την εποχή της βασιλείας…

Διαβάστε επίσης: