Πολιτισμός » Εξαιρετική Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Συκουρίου

Εξαιρετική Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Συκουρίου

Εξαιρετική Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Συκουρίου

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε η Μικτή Χορωδία Συκουρίου και οι σολίστες Αστέριος Τσέτσιλας και Αντωνία Βισβίκη για τις εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιών του Ελληνικού κινηματογράφου, στην πρόσφατη συναυλία που διοργάνωσε ο Μουσικός Σύλλογος περιοχής Συκουρίου και πραγματοποιήθηκε στο Συκούριο.

Μέσα στην θέρμη του καλοκαιριού οι θεατές πραγματικά και δροσίστηκαν, αλλά και οι περισσότεροι θυμήθηκαν σιγοτραγουδώντας, τις ελληνικές ταινίες που τόσο αγάπησαν, ζητώντας μάλιστα επίμονα την επανάληψη των τελευταίων τραγουδιών του προγράμματος. Το ΔΣ ευχαρίστησε για την μακροχρόνια προσφορά του στη Χορωδία το μαέστρο της Κώστα Βαμβακά με την προσφορά ενός πίνακα ζωγραφικής του Χορωδού Νίκου Γράντη.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του λαογράφου Γιάννη Πράπα. Συνόδεψαν: στο μπουζούκι Βαγγέλης Τσαπλές, στην κιθάρα ο Δημήτρης Κατσαβάκης, στο πιάνο ο Παναγιώτης Μπαλανίκας και στα κρουστά ο Γιάννης Μακρυγιάννης. Η εκδήλωσε υποστηρίχτηκε από τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ Τεμπών και την τεχνική επεξεργασία των σκηνών του ελληνικού κινηματογράφου που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν ο Άγγελος Κρητικός και ο Βαγγέλης Κρικώνης.

Διαβάστε επίσης: