Οικονομία » Νέο κατάστημα Celestino στο Βόλο

Νέο κατάστημα Celestino στο Βόλο

Νέο κατάστημα Celestino στο Βόλο

Η Celestino επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της με ένα ακόμα κατάστημα στη Θεσσαλία.

Το Δ.Σ. της Celestino, της μεγαλύτερης εταιρείας μόδας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμη καταστήματος. Στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της επιχείρησης στην κεντρική Ελλάδα, η ομάδα της εταιρείας έκανε το πρώτο βήμα με το νέο κατάστημα στο Βόλο, στη Δημητριάδος 120 & Σκενδεράνη.
Για μία ακόμα φορά μέσα στο 2017, το Δ.Σ. μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της εταιρείας η οποία αποτελείται από περισσότερα από 330 άτομα, ανταποκρίθηκε στη ζήτηση του κοινού για ένα κατάστημα στην περιοχή του Βόλου. Αν και η επιχείρηση έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στη βελτίωση της διαδικτυακής της παρουσίας εξασφαλίζοντας στο κοινό της, εκτός από τις καλύτερες τιμές της αγοράς, τη βέλτιστη διαδικτυακή εμπειρία, δεν σταματάει να ανταποκρίνεται στην επιθυμία του κόσμου για φυσική παρουσία σε όλους τους νομούς και τις γειτονιές της Ελλάδας.
«Για εμάς, το να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τόσο διαδικτυακά όσο και με τη φυσική παρουσία της άριστα εκπαιδευμένης ομάδας μας, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Ακόμα μεγαλύτερη επιβράβευση είναι το γεγονός ότι η συνεχής ανάπτυξη μας δεν είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση αλλά προέρχεται από το κοινό το οποίο ζητάει να έχει ένα κατάστημα Celestino κοντά του. Κι εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να το προσφέρουμε», δηλώνει ο κ. Ηλίας Σεφερλής, CEO της εταιρείας Celestino.

Διαβάστε επίσης: