Παραπολιτικά » Η κυρία με τις 12ποντες γόβες που κάθισε στον… σανό για τον Κυριάκο
ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο «ΒΗΜΑτοδότης»

Η κυρία με τις 12ποντες γόβες που κάθισε στον… σανό για τον Κυριάκο

Η κυρία με τις 12ποντες γόβες που κάθισε στον… σανό για τον Κυριάκο

Ένα… σπαρταριστό στιγμιότυπο από την πρόσφατη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα και από την «θρυλική» πλέον συνάντηση στο Βλαχογιάννι όπου στο σκηνικό κυριαρχούσαν οι μπάλες με τον σανό περιγράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης».

Αναλυτικά:

«Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον θεσσαλικό κάμπο που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακου, πέραν της πολιτικής σημασίας που έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και της θερμής υποδοχής που έτυχε, είχε και πολλά απρόοπτα. Και δεν αναφέρομαι τις συναντήσεις που είχε ο κ. Μητσοτάκης σε διάφορες καφετέριες μαζί με νέους, οι οποίοι του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και για το σύστημα Παιδείας που επιχειρεί να εφαρμόσει ο κ. Γαβρόγλου, αλλά στη συνάντηση που είχε σε χωράφι με κατοίκους της περιοχής, στο χωριό Βλαχόγιαννη. Ο κόσμος κάθισε, όπως είδατε και στις φωτογραφίες, σε… σανό για να ακούσει τον κ. Μητσοτάκη και ξαφνικά, όπως μου τα εξιστόρησαν, κάνει την εμφάνισή της μια κυρία ντυμένη πολύ μοντέρνα με 12ποντα Louboutin (οι πανάκριβες γόβες με την κόκκινη σόλα).

Ήταν εκπληκτικό το θέαμα που εμφάνιζε αυτή η κυρία, όπως μου την περιέγραψαν στελέχη της ΝΔ που βρίσκονταν εκεί. Προσπαθούσε να ισορροπήσει με τα 12ποντα στο χωράφι. Πάντως τα κατάφερε και πήρε και αυτή τη θέση της στον… σανό. Έλα όμως που την πρόσεξαν και οι συνεργάτες του προέδρου: «Ποια είναι αυτή;» ρώτησαν, πλην όμως δεν έλαβαν απάντηση. «Καλά, δεν την ξέρει κανείς;» πάλι διερωτήθηκαν και αποφάσισαν να παρέμβουν, γιατί πώς να το κάνουμε χάλαγε την επικοινωνιακή εικόνα. Την πλησιάζει ένας από τους διοργανωτές και της λέει: «Συγγνώμη, κυρία μου, μήπως είσαι κτηνοτρόφος;». Η κυρία απάντησε αμέσως: «Όχι, θέλω όμως να είμαι υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλία και ήρθα να ακούσω και να δω τον πρόεδρο». Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να φύγει με τον ίδιο τρόπο που ήρθε στο χωράφι, ισορροπώντας στα παπούτσια της».

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Διαβάστε επίσης: