Οικονομία » Χρηματοδοτικά Εργαλεία για το «Εξοικομονώ» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΕΑΝ

Χρηματοδοτικά Εργαλεία για το «Εξοικομονώ» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Χρηματοδοτικά Εργαλεία για το «Εξοικομονώ» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

To TEE – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Πέμπτη 29η Ιουνίου  στη Λάρισα ημερίδα με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία  του ΕΤΕΑΝ».  Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ, κος Γαλιάτσος Κωνσταντίνος.

Βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν, η έναρξη του προγράμματος εγγυήσεων τραπεζικών δανείων από το ΕΤΕΑΝ και ποια θα είναι τα οφέλη του για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναλύθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταμείου Επιχειρηματικότητας καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταμείου Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ, ενώ παράλληλα διευκρινίστηκαν οι βασικές του διαφορές από το προηγούμενο πρόγραμμα.

TEE 3

Επίσης ο κ.  Γαλιάτσος αναφέρθηκε στις μικροπιστώσεις, ποιους αφορούν και με ποιον τρόπο  υλοποιούνται. Τέλος αναλύθηκε πώς λειτουργεί  το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών και ποιες επιχειρήσεις αφορά.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν επιχειρήσεις και με αυτό το τρόπο να βοηθήσουν  την ανάπτυξη της χώρας.

TEE 2

 

Διαβάστε επίσης: