Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Επιπλέον απορριμματοφόρα για τα σκουπίδια στη Λάρισα
ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Επιπλέον απορριμματοφόρα για τα σκουπίδια στη Λάρισα

Επιπλέον απορριμματοφόρα για τα σκουπίδια στη Λάρισα

Μετά και τη χθεσινή απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ ανιχνεύουμε τις προθέσεις εργαζομένων και δημοτικής αρχής, αναφορικά με το θέμα της αποκομιδή των απορριμμάτων στη Λάρισα.

Από χθες οι εργαζόμενοι ήταν έτοιμοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες όπως έλεγαν. Έτσι σήμερα και μετά από πρωινή επίσκεψη του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη στο αμαξοστάσιο και τη συζήτηση που εξελίχθηκε με τους εργαζόμενους προστέθηκαν για την αποκομιδή άλλα 5 απορριμματοφόρα. Δηλαδή επιχειρούν συνολικά 11 οχήματα αν υπολογιστούν και τα 6 που υπήρχαν ως προσωπικό ασφαλείας της προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα σύμφωνα με τους εργαζόμενους τα απορριμματοφόρα από σήμερα θα κάνουν αποκομιδή και από τις συνοικίες της πόλης.

Στο διάλογο του Δημάρχου με τους εργαζόμενους ο κ. Καλογιάννης τους έθεσε προ των ευθυνών τους επαναλαμβάνοντας ότι μετά και από την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της απεργίας και τους ζήτησε τα απορριμματοφόρα να βγουν άμεσα για αποκομιδή.

Μάλιστα, οι επαφές συνεχίζονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πιθανότητα για νέο ραντεβού δημάρχου – εργαζομένων ίσως και πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό είναι το κλίμα που καταγράφεται μέχρι αυτή την στιγμή, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ενημέρωση των εργαζομένων στα σκαλιά του δημαρχείου και το δημοτικό συμβούλιο στη 1 το μεσημέρι θα έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα. Σημειώνεται πως τη συνεδρίαση θα την παρακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι.

Τέλος συνεχίζονται και σήμερα οι ψεκασμοί στα σκουπίδια από ειδικά συνεργεία του δήμου.

Π.Γ.

Διαβάστε επίσης:

Αναβάλλεται το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα σκουπίδια

Διαβάστε επίσης: