Αθλητισμός » Αποθέωση της ρυθμικής στις επιδείξεις του Γ.Σ Νίκη Λάρισας

Αποθέωση της ρυθμικής στις επιδείξεις του Γ.Σ Νίκη Λάρισας

Αποθέωση της ρυθμικής στις επιδείξεις του Γ.Σ Νίκη Λάρισας

Ένα μοναδικό θέαμα-αποθέωση της Ρυθμικής Γυμναστικής απόλαυσαν το απόγευμα της Τρίτης 20/06/2017 εκατοντάδες Λαρισαίοι, που και φέτος κατέκλυσαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, δίνοντας το παρών στις γυμναστικές επιδείξεις του Γ. Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας.
Μικρές αθλήτριες του συλλόγου πλημμύρισαν με χάρη, ταλέντο και πολλά χαμόγελα το κλειστό της Νεάπολης, ενώ το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας απέσπασαν σε μια απίστευτη εμφάνιση τα παιδιά του τμήματος ΑμεΑ του συλλόγου «Κύκνος».
Άλλη μία χρονιά τελείωσε με χειροκροτήματα, χαμογελαστά παιδιά και αγάπη!!! Με απόλυτη επιτυχία και σε ένθερμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής –Hip-Hop –Oriental του συλλόγου μας, το οποίο ήταν κατάμεστο από γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών μας!

Συμμετείχαν οι αθλήτριες από όλα τα τμήματά μας, ακαδημίες, γυμναστράδα, προαγωνιστικό και αγωνιστικό, οι οποίες με ενθουσιασμό, χάρη και δεξιοτεχνία παρουσίασαν τα προγράμματά τους.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά, μετάλλια σε όλες τις αθλήτριες, όλων των τμημάτων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Γιωργάκης

ΝΙΚΗ 2017 copy

Εξάλλου η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τη διεύθυνση της επιχείρησης “Playhouse Atelier”, στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, που προσφέρει ένα δωρεάν ρόφημα σε όλα τα παιδιά δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα σπουδαίο χώρο πολιτισμού της Λάρισας.

Μεγάλο Ευχαριστώ οφείλουμε στο – Σ.Ο.Φ.Λ.Α ΕΠΕ για την βοήθεια αλλά και την τιμητική τους παρουσία .
Προπονήτριες του συλλόγου- Ματθαίου Γεωργία, Κανάκη Σοφία, Πιτσίλκα Ευδοξία, Ζαφειράκη Εύα, Νατσαρίδου Μαρία, Ανδρεάδη Αρετή, Κουτούμπα Πολυξένη, Καλτσογιάννη Ιωάννα, Γκαραβέλα Όλγα, Ιωάννα Γκαράνινα, Βίκυ Ισσοπούλου και Κουτσιάυτη Αγγελική για το σπουδαίο έργο τους όλη τη χρονιά.

Με εξαίρετες εντυπώσεις από τις γυμναστικές μας επιδείξεις και βλέψεις για μια ακόμη καλύτερη χρονιά σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας Αρχές Σεπτέμβρη».

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και σας περιμένουμε όλους από αρχές Σεπτεμβρίου για νέες προπονήσεις και νέες νίκες!! Καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: